Tervetuloa sivuillemme!

Tietopankin sivujen sisältöä ja rakennetta kehitetään edelleen. Sisällön osalta päivitystyö jatkuu ja painottuu käyttäjäkyselyiden pohjalta, useimmiten lääketieteelliseen tietoon ja terveydellisiin kysymyksiin. Linkityksiä olemassa olevaan tietoon tehostetaan.  Päivitystyön vuoksi osa teksteistä sisältää edelleen vanhaa tietoa. Sivun alaosassa on mainittu viimeisin päivityspäivämäärä.

Sivustoille on tietopankin perustamisesta lähtien (v. 1992) kerrytetty hyvin paljon tietoa kehitysvammaisille henkilöille suunnatusta palvelujärjestelmästä, kuntoutuksesta, opetuksesta ja toimintoja ohjaavasta lainsäädännöstä. Tämä tieto, erityisesti historiallisesta perspektiivistä tullaan tiivistämään ja keräämään aikajanalle.

Sivustolla on käynnissä projektin rahoittajan, Raha-automaattiyhdistyksen kanssa yhteistyössä laadittu kysely, johon toivomme kaikkien sivuilla vierailevien vastaavan. Vastaukset auttavat meitä kehittämään Kv-Tietopankkia suuntaan, joka voisi palvella mahdollisimman montaa kehitysvammaista, heidän läheisiään tai alalla toimivia.

Ajankohtaista

26.05.2015
13.06.2014
30.09.2013
30.04.2013
 
Näytä kaikki
Päivitetty 2.9.2015